Idag

Var på stan förrut idag med Liza, kom hem för ett tag sen och har hunnit käka en skål med nudlar. Det var länge sen så det var riktigt gott den här gången :D
Handlade lite saker, vad får ni se imorgon då det är ljust ute. Nu är det kolsvart! ;o

Ska ner på stan imorgon igen fast med Bella. Tänkte vi skulle boka klipptid ;) Hittade förresten inte halsbanden på ur&penn som jag ville ha, synd! Skulle så gärna vilja ha ett sånt halsband. Kanske det finns på ullared.. Jag, mamma, bella och mammas kompis ska dit den 12:e, man får ju hoppas!

Nu ska jag byta om, ska iväg på träning sen..
vi ses ♥

mästerkocken

Står och bryner kyckling och väntar på att resten av familjen ska komma hem. Jag är en riktigt mästerkock, eller inte. Behöver hjälp med det här. Och om ca en timme kommer plutten Liza hit oxå, det var riktigt länge sen så det ska bli najs :) Ska försöka röja upp i mitt rum innan hon kommer och duscha, hur jag nu ska hinna det?!
Rummet går i första hand iallafall, haha.
See you later, alligator ♥

Bästa låten ikvällDen bästa låten i Så mycket bättre ikväll gjorde Laleh med låten Just nu. En riktigt härlig version! :)
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype