ovärt

Hade idrott idag och vi blev inte ens en gång sex stycken.. Illa! så läraren bestämde att vi skulle gå till klassrummet och ha teori istället. Och jag som är värsta sporttjejen tyckte att det kändes sjukt ovärt.
Besökte skolsköterskan också och fick reda på att jag var 1.72cm lång. Har alltid varit en av dem kortaste så det kändes rätt så najs att höra....

Just nu tittar jag på House, är reklam just nu men bäst att avsluta så jag inte missar något. Jag lovar att det ska bli bättre uppdatering här framöver. Puss!

marabou blackHmmm.. undrar om den här är god? Mina favoritgodisar är choklad (marabou helst) och lakrits, så den här måste testas. Undrar om den finns i butik nu?

Update: Finns bara i begränsad upplaga från och med februari 2012 enligt Marabou's facebooksida.

stop motion moviesStop motion är så coolt. Tycker personligen att den översta är bäst.. Men det skulle vara riktigt skoj att kunna göra en egen! Erkänn?

- Och för er som undrar vad stop motion är, så är det flera bilder som man satt ihop efter varandra som tillsammans bildar en film.

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype