härligt väder


För exakt en vecka sen var det så himla härligt väder, så på fotografi-lektionen lånade jag och Josefine kameror och gick ut och fotade. Det blev så himla varmt att jag var tvungen att ta av mig strumpbyxorna och gå barbent för andra gången det här året. Härligt!

fönsterblommor

Canon EOS 600D + Canon 50mm 1.8 II

De här bilderna är från samma tillfälle då jag fotade dessa i fönstret i mitt rum. Men jag tycker personligen de här blev snäppet bättre...

eget projekt i fotografisk bild

Canon EOS 600D + Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II
Modell: Josefine Lekander

Här är resultatet på mitt projekt i fotografisk bild! Det är de här bilderna jag har skickat in, men jag har fler som är riktigt bra. Återkommer kanske med flera vid ett senare tillfälle.

Utdrag ur min reflektion och analys till projektet:
"Jag är riktigt nöjd med mitt resultat överlag, trots strålande sol och onödigt smuts i bakgrunden, men framförallt är jag nöjd med mig själv. Att jag vågade mig på något nytt, något som är helt annorlunda mot det jag vanligtvis tycker om och brukar fotografera."
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype