illustration: stefan salvatore

Häromdagen fick jag en stor lust att måla i illustrator så jag letade upp en bild på Stefan Salvatore (spelad av Paul Wesley) från the vampire diaries, mitt nya beroende. Här är resultatet!
Utgick från den här bilden:

(Klicka för större bild)
 
Jag tror nog att det må ha blivit världens fulaste ansikte och världens konstigaste hand, men vad säger man. Övning ger färdighet. Och jag måste definitivt öva på ansikten haha.
 

porträtt med penseleffekt

Kom över moderskeppets nya tutorial och fick lust att leka lite själv. Ett annorlunda och roligt sätt att fixa sina bilder på!

tips: pixlr-o-matic

Dagen till ära tänkte tänkte jag tipsa om Pixlr-o-matic för er som har google chrome som webbläsare. Ni finner det i "Chrome Web Store" och det är självklart gratis. Den fungerar som en app på telefon fast på datorn, jättesmart!

Jag hittade massor av roliga filter, texturer och ramar. Om du vill redigera bilder snabbt rekomenderar jag verkligen Pixlr-o-matic, eftersom att det finns färdiga filter och effekter plus att det inte kostar ett enda öre. 
Tips Tips!
 
Före och efter redigering i programmet: 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype