TjoTjo!
Idag lär det här bli den enda uppdateringen skulle jag tro. Har match och sen när jag kommer hem är det packa och stryka saker osv osv. som gäller. För imorgon bär det av till Turklandet! Så mycket som jag längtat.

Har tyvärr inte fixat några tidsinställda inlägg till er och det kommer jag inte göra heller, utan det får eka tomt här en vecka om jag inte slänger upp något mobilinlägg eller två. För nu är det träningsläger och semester som gäller.

Förresten, skulle kolla facebook men det kom upp det här: Det går inte att komma år kontot just nu. Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please försök igen in a few hours.

Öhhmm, okej?! Någon mer som har fått det? Verkar väldigt konstigt iallafall.. Stavfel och svengelska, hallå?

Ni får ha det så bra, för det ska jag. Tralalalala. Puss!

klippklipp


Bilder från förra gången jag klippte mig

Börjar nästan bli dags att boka klipptid igen. Senaste gången kapade jag ju av håret. Tanken var att spara ut luggen och sen klippa det kortare igen så allt är lika långt och nu börjar luggen bli lagom lång, så kort som jag vill ha det.. Är lite sugen på att fixa blonda slingor nu, lagom till våren och sommaren vill man ju ha det lite ljusare. Men vi får se hur det blir med det. Först och främst ska jag åka till Turkiet och har jag tur så bleks håret kanske lite? Hoppas!

eyelashes
source:
IMPASHION

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype