årsresumé 2013

 
Blandade bilder från året som gått. Märker av att det inte alls finns så många bilder som jag trodde det skulle finnas. Sommaren ekar tomt då jag under en tid tappade lusten till fotograferandet. Inspirationen har inte direkt varit på topp det här året och jag vet inte riktigt vad det är som hänt. Har mest fotograferat Josefine till skolarbeten, lite naturbilder och så har det blivit en hel del självporträtt på senaste tiden.
 
Förhoppningsvis kommer fotograferandet bli ett ännu större intresse under 2014. Fotografin är ju ändå något jag vill jobba med i framtiden.

Merry Christmas


Ville bara kika in och önska er alla en riktigt God Jul!

tillbedd att fota bröllop

 
Häromdagen fick jag veta att min morbror och hans flickvän ska gifta sig. De frågade mig om jag kunde ställa upp som fotograf och med tanke på mitt tillstånd (har just genomgått en käkoperation) så kändes det lite halvvanskligt. Men nu har det gått en vecka och jag mår ganska mycket bättre så det är självklart att jag kommer ställa upp som bröllopsfotograf! Det känns nervöst samtidigt som det ska bli riktigt roligt.
Det blir ett enkelt borgligt bröllop men jag ska ändå fotografera så fina bilder som det bara går. Mamma står som reservfotograf utifall att. Själva bröllopet sker bara några dagar innan jul, alltså snart snart, så nu ska jag börja ladda upp med inspirationsbilder för fullt.
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se

HannaVic logotype